Instagram stories.  

Efter man kunne se Snapchat succes vokse, lancerede Instagram deres stories. Man kan nu se flere og flere skifte over til storiesInstagram har valgt at tage mange af de gode ting fra snapchat og bringe dem over til Instagram 

April 2017, var der flere opslag på Instagram Stories ind der var på snapchat (+200 millioner stories på Instagram og +160 millioner stories på snapchat) Igennem resten af denne blog post, vil jeg komme med tips og tricks, og hvordan du bruger stories mest optimalt.  

Hvorfor egentlig bruge Instagram Stories 

Instagram Stories giver generelt en bedre, mindre forvirrende brugeroplevelse. Hvis du har et brand, er listen over grunde til, hvorfor du skal bruge Instagram Stories, uendelige. Vigtigst er mængden af ​​personer, du sandsynligvis vil nå på Instagramsom normalt er langt større end de er på Snapchat. Derudover giver den en anden platform til at skabe kreativt indhold, og i sidste ende bidrager det til at nå dit mål, til mere salg, læse et blogindlæg eller downloade en sang. Du får heller ikke den grimme hvide firkant omkring dine medier, som du gør i Snapchat, når du uploader indhold fra din kamerarulle. Instagram stories tilbyder uendelig mange måder hvorpå du kan være kreativ i dine opslag. Det er næsten som en lille tv-kanal til din brand. 

De grundlæggende ting 

Sådan tilføjes din historie:  

Der er to måder at tilføje til din historie på 

  1. Den første er ved at gå til din profilside og klikke på dit ikon.  
  1. Den anden kommer til dit primære feed og klikker på kameraikonet øverst til venstre.  

Når du er færdig med at tilføje tekst, tegninger og klistermærker på dit mesterværk, trykker du på ikonet “+ din historie” nederst til højre og det er officielt blevet tilføjet til din historie. 

Instagram Stories


Sådan vælger du et medieformat:  

Når du er kommet til “Tilføj til din historie”, vil der i bunden af ​​skærmen være en mulighed for at trække til højre og venstre for at vælge mellem Normal (et almindeligt foto eller en video), Boomerang (som er en GIF), Rewind (din video i omvendt) og Hands Free (som automatisk tager en 15 sekunders video uden at du skal holde nede rekordknappen).  

Sådan tilføjes filtre:  

Ligesom Snapchat swiper du til venstre for at gå gennem en række filtre, der kan anvendes på dit foto eller videoklip.  


Sådan tilføjes du et billede eller en video fra dit kamera. 

Du vil se et lille ikon nederst til venstre på skærmen ved siden af ​​flashikonet. Dette vil få et miniaturebillede af de nyeste medier i din kameravals. Du kan klikke på dette for at afsløre dine billeder og videoer fra de sidste 24 timer. (Indsæt billede) 

STICKERS & GEOTAGS 

Sådan tilføjes geotags: Du kommer til klistermærker ved at klikke på firkantet ikon øverst til højre på skærmen. Du får se et “sted” -klistermærke. Når du trykker på dette, kommer en række valgmuligheder op. Hvis du ikke kan se din placering, kan du også søge efter det. Jeg har ikke rigtig brug for at forklare, hvordan man bruger andre klistermærker, da det bare drejer sig om at rulle og finde den, du vil bruge. Sådan tilføjes et selvklæbende klistermærke: Når du har ramt et klistermærkeikon, vises et kameraikon til venstre for #hashtag. Du kan klikke på dette og tage en selfie, og du kan så tryk på billedet for at tilføje en hvid cirkel rundt om det eller lade det være. Du kan kun tage en selfie med dette klistermærke. Dette er godt for mange ting, men igen mulighederne er uendelige. 

Sådan sætter du et pin på dit klistermærke eller hvordan du sætter en tekst til en bevægende del af din video:  

Placer din tekst eller klistermærke på det ønskede sted, og tryk og hold skærmen, indtil der i bunden af skærmen står “pin”. Find emnet i den video, du vil ”pin” den til, og tryk derefter på “pin”, når du er klar. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, kan du trykke og holde billedet eller teksten igen og fortsætte med at prøve.  

Sådan tilføjes en hashtag:  

Der er to måder at gøre dette på.  

  1. Du kan klikke på klistermærkeikonet og trykke på “hashtag” og tilføj det på den måde.  
  1. Du kan også skrive et hashtag ved hjælp af tekstikonet.  

Begge måder vil resultere i en tapbar, søgbar hashtag i din historie. 

 

Instagram Stories
Når man har taget sit billede via Instagram appen

Tilføje tekst 

For at komme til teksten klikker du øverst til højre på ikonet “Aa” og begynder at skrive. Når du har skrevet din tekst, kan du trykke på teksten for at ændre stil og justering. Man kan ændre, den ene med en svag farve i ryggen, eller have en solid farve baggrund og uden baggrund – bare den farvede tekst. Ændring af farven på din tekst virker meget det samme som ved tegning / kuglepenne. 

 Tilføje tekst og skifte stilen 

Marker det enkelte ord i teksten for at ændre farven på det. En anden måde at gøre dette på er, når du skriver et ord og gør det til den farve og stil du vil have, skal du bare trykke på tekstknappen igen og skrive et andet ord eller en sætning og give den en anden farve.  

Gem og slet 

Sådan gemmer og sletter du individuelle skud eller hele din historie: Du får en pil i nederste venstre hjørne, der peger ned. Klik på det for at gemme dit entydige billede. For at gemme hele din historie, klik på din profilikon og klik på nederste højre hjørne af skærmen på de tre prikker. Klik på “Gem”, og det vil give dig to muligheder: Gem billede eller gem historien. Vælg Gem historie for at få historien fra de sidste 24 timer gemt i en enkelt videofil. Det er ret praktisk! Her finder du også muligheden for at slette. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.