Fotografering

Kan tilbyde at fotografering inden for mange forskellige genrer af opgaver. De strækker sig lige fra privat, erhverv eller til produkt billeder. Ud over fotografering kan jeg også tilbyde at lave små videoer optagelser for jer, dette har vist sig at være meget vigtig i forhold til videre markedsføring. For at høre nærmere om disse opgaver, som jeg kan hjælpe med, kan i skrive en mail til info@christensenfoto.dk med jeres spørgsmål. Når jeg har modtaget dette, vil jeg vende tilbage med et svar så hurtigt jeg kan.

Design

Hvis din hjemmeside eller din virksomhed behov for et nyt logo, eller er der andet grafisk arbejde som skal laves, kan Christensenfoto hjælpe med dette. Eksempler på nogle af de grafiske opgaver kunne være Logo design, Flyer eller Annoncer. Hvis skal have lavet en ny hjemmeside, kan jeg hjælpe med dette. Jeg laver mine hjemmesider i WordPress, men har også erfaring ved at bruge programmet Adobe muse. Hvis i har nogle uddybende spørgsmål, kan i sende dem til info@christensenfoto.dk

Konsulent

Gennem mine mange år hvor jeg har været ansat ved forsvaret, har jeg en del ledelses samt uddannelses erfaring. Dette kan være til gavn for jer, da jeg kan give jer sparring i forbindelse med jeres virksomhed. I de sidste år har vigtigheden af markedsføring på de sociale medier vist sig at være en nødvendighed, så med min erfaring i forbindelse med markedsføringen af Christensenfoto m.fl. På de sociale medier, er dette noget jeg kan hjælpe jer med. For at høre mere om dette kan i med fordel sende en mail til info@christensenfoto.dk og jeg vil vende tilbage med et svar så hurtigt jeg kan.