Generelt

Instagram Stories

Instagram stories.  

Efter man kunne se Snapchat succes vokse, lancerede Instagram deres stories. Man kan nu se flere og flere skifte over til storiesInstagram har valgt at tage mange af de gode ting fra snapchat og bringe dem over til Instagram  April 2017, var der flere opslag på Instagram Stories ind der var på snapchat (+200 millioner stories på Instagram og +160 millioner stories på snapchat) Igennem resten af denne blog post, vil jeg komme med tips og tricks, og hvordan du bruger stories mest optimalt.   (mere…)

Af Christensenfoto, siden
Generelt

En forklaring til Google Adwords.

Hvad er Google Adwords, nedenunder kan du læse definitionen.

AdWords er Googles program til onlineannoncering. Her kan man oprette onlineannoncer for at nå ud til folk. Ved at opstille segmentering kriterier kan definere til disse annoncer, kan man selv bestemme hvor, hvornår og hvem ens annoncer skal henvende sig til. (mere…)

Af Christensenfoto, siden
Fotografering

Hjælp til selvhjælp på de sociale medier.

Hvad du bruger du som planlægnings værktøj, og hvorfor er det vigtigt at have noget.

Gennem et stykke tid har jeg brugt hjemmeside Hootsuite (Hjemmeside) til at planlægge mine opslag på diverse sociale medier.

Hootsuite forside

Hootsuite gør det muligt at samle sine kontoer på de forskellige medier (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, LinkedIn, Google+) der er en gratis version, og det er den jeg selv bruger, hvor man kun kan bruge 3 af sine medier. men hvis dette ønskes er der selvfølgelig betalte udgaver, hvor man kan tilføje flere af sine medier

Ved brugen af denne service kan man planlægge sine opslag, (mere…)