Blog

Instagram Stories

Instagram Stories

Instagram stories.  

Efter man kunne se Snapchat succes vokse, lancerede Instagram deres stories. Man kan nu se flere og flere skifte over til storiesInstagram har valgt at tage mange af de gode ting fra snapchat og bringe dem over til Instagram 

April 2017, var der flere opslag på Instagram Stories ind der var på snapchat (+200 millioner stories på Instagram og +160 millioner stories på snapchat) Igennem resten af denne blog post, vil jeg komme med tips og tricks, og hvordan du bruger stories mest optimalt.   Continue reading “Instagram Stories”

En forklaring til Google Adwords.

En forklaring til Google Adwords.

Hvad er Google Adwords, nedenunder kan du læse definitionen.

AdWords er Googles program til onlineannoncering. Her kan man oprette onlineannoncer for at nå ud til folk. Ved at opstille segmentering kriterier kan definere til disse annoncer, kan man selv bestemme hvor, hvornår og hvem ens annoncer skal henvende sig til. Continue reading “En forklaring til Google Adwords.”

Indlæringskurven. Hvad er det?

Indlæringskurven. Hvad er det?

Gennem min tid i forsvaret hvor undervisning og ledelse har været en stor del at min hverdag, kan jeg være behjælpelig med at svare på spørgsmål vedrørende undervisning, ledelse eller organisering. Disse spørgsmål kan sendes på mail til ledelse@christensenfoto.dk Continue reading “Indlæringskurven. Hvad er det?”

Bruger du Snapchat? Og hvilke brands følger du?

Bruger du Snapchat? Og hvilke brands følger du?

Da snapchat kom frem på det danske marked. Var det set som en plat form for de unge, men i gennem de seneste år har Snapchat tilføjet mange forskellige features og har skabt ændringer der har hjulpet dem til at ramme en bredere målgruppe. Continue reading “Bruger du Snapchat? Og hvilke brands følger du?”

4 gode apps til Instagram.

4 gode apps til Instagram.

Mere ind 5 millioner forretninger verden over bruger Instagram til at fortælle deres historie. Nu hvor konkurrencen er så stor er det vigtigt at en content skiller sig ud fra mængden. Neden under har jeg samlet 4 apps, dem som jeg syntes er bedst til Instagram.

Continue reading “4 gode apps til Instagram.”

Ved du hvor folk kigger på din hjemmeside, og ved du hvor du taber dem?

Ved du hvor folk kigger på din hjemmeside, og ved du hvor du taber dem?

Jeg startede denne blog op for at komme med tips inden for fotografering, design samt markedsføring.

Det de forskellige genrer har tilfælde er at man højst sandsynlig har et hjemmeside tilknyttet sin virksomhed. Continue reading “Ved du hvor folk kigger på din hjemmeside, og ved du hvor du taber dem?”

Hvilke foto apps hjælper mig!

Hvilke foto apps hjælper mig!

Da jeg primært tager landskabs billeder er der nogle ting der er vigtige for mig at vide. Dette er for at sikre mig at jeg kommer hjem med de bedste billeder. Og selvfølgelig også for at gøre redigering og deling nemmere, nedenunder har jeg listet de 3 apps jeg bruger til dette formål.

Continue reading “Hvilke foto apps hjælper mig!”